Interesse?

Mocht u na het lezen van de website nieuwsgierig geworden zijn en een keer willen komen luisteren, dan bent u natuurlijk van harte welkom. Als u een man bent, dan bent u extra welkom, want zoals bij de meeste koren zijn de mannen ondervertegenwoordigd.
Maar ook de (hoge) sopranen en alten kunnen versterking gebruiken.

Plaats en tijd van de repetitie:
Kerk Gorssel, Hoofdstraat 27; elke dinsdagavond 19.45u tot 22.00u (schoolvakanties uitgezonderd)

Laat mij u de avond beschrijven.

U gaat dus naar de Hoofdstraat 27 in Gorssel. Daar staat de kerk. U loopt de hoofdingang van de kerk voorbij en gaat rechtdoor naar het bijgebouw (voor de kerk langs). U doet de deur open en komt in de garderobe. Draai naar rechts en aan het einde van de gang is de deur naar de boogzaal.

Daar oefent het koor elke dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur. Als u om 19.40 uur aanwezig bent, kunnen wij u verwelkomen, een plaats voor u zoeken en u de bladmuziek geven. Vraag naar Nicolette Huisman, onze secretaris of Gelske Hermans, die de muziekbibliotheek beheert.
U mag luisteren of meteen al meezingen, wat u wilt. Er is om 21.00 uur een pauze, waarin we koffie drinken. De repetitie duurt tot 22.00 uur.

U vond de repetitie natuurlijk bijzonder gezellig en wilt graag bij ons komen zingen. Voor het geval dat u het nog niet zeker weet, mag u gerust nog een paar keer komen, zonder verplichtingen.

Voordat u definitief lid van ons koor wordt, zal de dirigente u een eenvoudige stemtest afnemen. Laat u daardoor vooral niet afschrikken. Het is niet meer dan even kort luisteren naar uw stem, waardoor de dirigente kan bepalen of u in ons koor past en bij welke stemgroep u het beste kan gaan zingen.

Wij wachten met spanning uw komst af! Vindt u het prettig om verwacht te worden, dan kunt u van te voren een e-mailtje naar info@canticumgorssel.nl sturen. Maar u mag ook zo maar langs komen. De deur staat open!